top of page

Voor Wie

  • Heb je overgewicht en wil je op een verantwoorde manier gewicht verliezen. Ik geef je een persoonlijk advies, rekening houdend met je voorkeuren, zodat je op een prettige manier gewicht verliest.

  • Heb je ondergewicht en zou je wat zwaarder willen wegen, dan kan ik je helpen om op een gezonde manier aan te komen.

  • Ben je zwanger of zou je binnenkort zwanger willen worden, dan is een gezonde voeding erg belangrijk. “Eten voor twee” is niet nodig en zorgt alleen voor extra kilo’s na de geboorte van je kind waar je zeker niet op zit te wachten. Een gezonde voeding met de juiste voedingsstoffen zorgt ervoor dat je kind straks een goede start maakt.

“Op Gewicht” kan jou ook adviseren over de voeding van je kind. Kinderen zijn nog in de groei en hebben alle voedingsstoffen, vitamines en mineralen nodig om op te groeien tot gezonde volwassenen. Het is ook zeker niet de bedoeling dat je kind een streng dieet gaat volgen, dit om een tekort aan voedingsstoffen te voorkomen.
Heeft je kind overgewicht en maak je jezelf daar zorgen over dan wil ik je graag helpen met een voedingsadvies op maat .

Ik werk volgens de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad en het Voedingscentrum, tevens ben ik aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging voor Gewichtconsulenten)

bgn_logo_rgb-1.jpg
bottom of page