top of page

Over Mij

Even kennismaken

Ik ben Marie-José Hooijmaijers, ben getrouwd, moeder van 2 zoons, heb een hond en woon in Drunen. Ik ben al jaren bezig met voeding en beweging. Zelf hou ik erg van wandelen, maar ook van lekker eten.

In mijn praktijk begeleid ik gezonde mensen van alle leeftijden met overgewicht en ondergewicht en wil ik je door persoonlijk advies en rekening houdend met je voorkeuren kennis laten maken met gezonde voeding en laten zien dat je ook gewoon lekker kunt eten en toch “Op Gewicht “ kunt blijven. Ik werk volgens de richtlijnen van de gezondheidsraad en het Voedingscentrum dus geen crash diëten, poeders en pillen. Ik ben aangesloten bij de BGN en GCN.

Vanaf januari 2018 geef ik verschillende (Zession) Powerwalk lessen in Drunen en Waalwijk.

Hou je van flink doorstappen dan is dit misschien ook iets voor jou.

Opleiding

Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent en heb als specialisatie het begeleiden van kinderen. In april 2018 heb ik de verdieping Voeding voor ouderen met succes afgerond.

Vanaf half maart 2019 werk ik met de methode “ ik mag alles eten”.

Sinds 24 november 2017 ben ik Official Zession Powerwalktrainer.

Mijn praktijk

Wat zou voor jou de reden kunnen zijn om in mijn praktijk te komen en niet een populair dieet te gaan volgen? De meeste populaire diëten laten je snel gewicht verliezen (wat voor jou natuurlijk heel prettig is), maar kunnen er ook voor zorgen dat je te weinig voedingsstoffen en calorieën binnen krijgt, waardoor je nadat je weer “gewoon” gaat eten vaak meer aankomt dan voor het dieet en je kennismaakt met het jojo effect…..

0312E05D-EA08-4636-B776-7545264D182A.jpeg
bottom of page